Welkom 
Bij de ZAAK

WELKOM bij DE ZAAK!    


Welkom bij kapsalon DE ZAAK in Waarder, de geheel nieuwe salon bestaat sinds september 2018. 

Kapsalon DE ZAAK straalt een gezellige sfeer uit waardoor de klanten zich op hun gemak voelen. Mede door de stoere vintage inrichting en de klantvriendelijke benadering, wordt uw bezoek aan onze kapsalon een prettige ervaring!

Bij DE ZAAK is de klant koning, doordat wij een eenmanszaak zijn krijgt u alle aandacht en wordt u in een rustige omgeving altijd door dezelfde kapster geholpen. Een unieke beleving en ervaring, een gehele kapsalon voor u alleen!

Wij zijn een salon voor dames, heren en kinderen. Voor de mannen hebben wij een eigen plek gemaakt in de salon, waar u geknipt word in een echte stoere barbier stoel.  

 


U kunt bij ons terecht voor het knippen en kleuren van uw haren, heeft u een speciale gelegenheid?! Ook dan kunnen wij u helpen voor het stylen of opsteken van uw haar. 

Wij gebruiken tijdens u behandeling producten van het merk Maria Nila. De producten zijn vegan, 100% dierproef, sulfaat en parabenen vrij. Wij vinden het belangrijk dat u ook thuis de mogelijkheid heeft uw haren te verzorgen en stylen zoals bij ons in de salon. Alle verzorging en stylingsproducten die tijdens de behandeling gebruikt worden zijn bij ons verkrijgbaar.

Onze prijslijst kunt u vinden op de volgende pagina.

Aarzelt u niet en kom gerust eens langs om zelf te oordelen over onze kapsalon. 

Wij verheugen ons op uw bezoek!


 


Afspraak maken ?
Wilt u een afspraak bij ons maken? Bel ons en wij kijken wanneer u bij ons terecht kunt. U kunt ons bereiken op 06 - 43 574 065

WhatsApp
Om u nog beter van dienst te zijn, bieden wij bij
DE ZAAK de optie om via WhatsApp een afspraak te maken. Zo kunt u op een eenvoudige en snelle manier contact met ons opnemen wanneer het u uitkomt.

Voeg het telefoonnummer van DE ZAAK toe en stuur ons een bericht op 

06 - 43 574 065.

Wij werken uitsluitend op afspraak.

Adres gegevens kapsalon DE ZAAK.
Prinses Beatrixstraat, 3466 LN in Waarder.

U kunt bij ons voor de deur parkeren.